Of het nu voor uw zaak of privéwoning is, ons doel is simpel: een karaktervolle stijl voor uw interieurproject tot leven brengen

  Totaalinrichting
  Privéwoning

  Totaalinrichting, decoratie en
  bemeubeling van uw privéwoning.

  Totaalinrichting of nieuw leven blazen in bestaande ruimtes
  Bij een herinrichting van uw woning komt heel wat bij kijken: kleur- en interieuradvies, sfeerverlichting, selectie van meubels en de eeuwige zoektocht naar slimme oplossingen voor opslag. Het is goed mogelijk dat u reeds een creatief idee hebt, maar nog op zoek bent naar dat uniek stuk om het geheel harmonieus samen te brengen. Onze interieurstylisten helpen u graag verder en ondersteunen u in de verschillende stappen doorheen het proces.
  Een persoonlijke kennismaking als basis voor een uniek interieur
  Wij houden van een persoonlijke aanpak, daarom willen we u leren kennen alvorens aan de slag te gaan. Met behulp van een vragenlijst gaan we op zoek naar de perfecte stijl voor uw totaalinrichting. We gaan dieper in op uw leefwereld, ervaringen, en eventuele voorkeuren. De volgende stap is de creatie van een moodboard met allerlei creatieve ideeën, begeleiding voor kleuradvies en tot slot de aankoop van decoratiestukken en meubels.
  david dumon ohnest
  De Ohnest stijl

  Karaktervolle interieurs met mediterraanse invloeden.

  Wij verweven hedendaags design met authentieke meubels, zuiderse elementen en kunstzinnige objecten tot één harmonieus en uniek geheel. Ruimtes met karakter, die een verhaal vertellen, daar streven we naar! Wij omarmen de ‘perfecte imperfectie’ om zo een interieur met een ziel te creëren dat een verhaal vertelt en waar mensen zich goed in voelen.

  Projecten

  Praat met David,
  onze interieur expert.

  david dumon

  David Dumon

  Founder

  Onze expertise bij het
  inrichten van privéwoningen

  Moodboards

  Interieur design concepten

  Moodboards

  Interieur design concepten

  We nemen graag de tijd om u en uw project beter te leren kennen, dit doen we op basis van een kennismakingsgesprek. De uitkomst van dit gesprek is een eerste moodboard, dat de rode draad vormt doorheen het volledige project. In dit moodboard verzamelen we inspirationele beelden en creatieve ideeën. We bespreken stapsgewijs het concept en zorgen ervoor dat we ruimtes volledig vormgeven naar uw smaak.
  Ruimte optimaal benutten

  Ruimtelijke planning

  Ruimte optimaal benutten

  Ruimtelijke planning

  De volgende stap is om een kijkje te nemen naar de indeling van de ruimte(s). Dit is een belangrijk onderdeel van het design proces vermits het ervoor zorgt dat de totaalinrichting één harmonieus geheel zal vormen. Praktisch betekent dit het opmeten van de ruimtes, het in kaart brengen van de ramen en deuren en een overzicht maken van meubels en deco. Dit alles wordt dan omgezet in een technisch plan en met u besproken. We herwerken het technisch plan tot het volledig in lijn ligt met uw wensen.
  Aankoop meubels en decoratie

  Selectie van meubels

  Aankoop meubels en decoratie

  Selectie van meubels

  Op basis van de ruimtelijke plannen en uw persoonlijke voorkeuren zoekt onze interieurstylist de perfecte meubels en accessoires voor uw woning. Onze zoektocht vindt plaats in lokale meubelwinkels, kunstgalerijen, tweedehandswinkels, markten en soms zelfs in het buitenland. Wij hanteren twee verschillende werkwijzen als het op de aankoop van meubels komt. Indien u de tijd heeft, neemt onze interieurstylist u graag mee om de opties in de winkel te bekijken. In het geval u geen tijd heeft, bezorgen wij u digitaal een overzicht van de meubels en toebehoren die wij zorgvuldig hebben gekozen voor uw woning.
  CONTACTEER ONS
  Benieuwd naar onze visie? Neem contact op en we gaan samen aan de slag.
  Contact