Of het nu voor uw zaak of privéwoning is, ons doel is simpel: een karaktervolle stijl voor uw interieurproject tot leven brengen

  Commerciële Styling

  Huiselijke interieurinrichting voor
  kantoorruimtes en boutique hotels.

  Werkplekken waar mensen zich thuis voelen
  Hebt u een nieuw kantoor, of bent u opzoek naar een meer sfeervolle inrichting voor uw huidige kantoorruimte? Wij helpen u graag verder met het creëren van een warme en authentieke kantoorinrichting die uw werknemers inspireert en tot rust brengt. Door het integreren van atypische, residentiële interieur elementen (knusse meubels, chillaxzones, gemeenschappelijke eettafels, ingerichte keuken, enz., …) toveren wij een kille ruimte om tot een creatieve hub die de waarden van uw bedrijf perfect weerspiegelt en waar iedereen zich thuis voelt. Ons team ontfermt zich over het volledige project: van het initiële moodboard tot de finale keuze van materialen en meubilair.
  Totaalinrichting voor het interieur van uw boutique hotel.
  Gaat u een boetiekhotel of bed & breakfast openen maar twijfelt u nog over het concept of de inrichting ervan? Wij helpen u graag verder met het creëren van een inspirerende en unieke interieurstijl. Volgens diverse onderzoeken zijn hotelgasten tegenwoordig steeds meer op zoek naar een authentieke, meer intieme ervaring. Het is dan ook onze prioriteit om voor elke ruimte van uw hotel een uniek interieurontwerp te bedenken dat de ervaring van uw gasten zal verrijken. We doen dit door oud en nieuw te combineren, traditie en moderniteit te harmoniseren en uniek meubilair, iconische designstukken en kunst te integreren. Uw gasten zullen zich bezield en helemaal thuis voelen vanaf het moment dat ze uw hotel binnenwandelen.
  interior design 3D render
  Uw ruimte optimaal benutten

  Ruimtelijke planning

  De eerste stap is een kijkje nemen naar de indeling van de ruimte(s). Praktisch betekent dit het opmeten van de ruimtes en een gedetailleerd overzicht maken van de beschikbare materialen. Dit alles wordt dan omgezet in een technisch plan via digitale rendering software. Met dit plan kunnen we aan de slag om de aankoop en plaatsing van de meubels te bespreken.

  Projecten

  Praat met David,
  onze interieur expert.

  david dumon

  David Dumon

  Founder

  Onze diensten
  binnen commerciële styling.

  Een authentieke, huiselijke sfeer

  Interieur styling voor
  boutique hotels

  Een authentieke, huiselijke sfeer

  Interieur styling voor
  boutique hotels

  Wilt u graag een authentieke beleving aanbieden die ervoor zorgt dat uw gasten zich onmiddellijk thuis voelen in uw hotel? Onze oogstrelende inrichtingen zijn een totaalbeleving die de zintuigen van uw gasten zullen prikkelen. Iedere ruimte wordt op een unieke manier ingericht, en draagt bij tot de algemene huisstijl van uw hotel.
  Huiselijke kantoorinrichting

  Inrichten van kantoorruimtes

  Huiselijke kantoorinrichting

  Inrichten van kantoorruimtes

  Hebt u een nieuw kantoor, of bent u opzoek naar een nieuw inrichting voor uw huidige ruimte? Wij helpen u graag verder met een huiselijke kantoorinrichting die uw werknemers inspireert en tot rust brengt. Door slim te spelen met enkele design elementen zoals verlichting, knusse meubels en kunst toveren wij een kille ruimte om tot een creatieve hub die de waarden van uw bedrijf perfect weerspiegelt en de productiviteit bevordert.
  CONTACTEER ONS
  Benieuwd naar onze visie? Neem contact op en we gaan samen aan de slag.
  Contact