Of het nu voor uw zaak of privéwoning is, ons doel is simpel: een karaktervolle stijl voor uw interieurproject tot leven brengen

  Ons verhaal

  Onze focus ligt op het creëren van high-end beeldmateriaal voor interieurarchitecten, magazines, hotels en meubelontwerpers. Omdat we echte ‘interieurliefhebbers” zijn, helpen we u ook graag verder met de styling voor photoshoots of voor ander interieurprojecten.

  david dumon interior designer

  Door te reizen, op zoek te gaan naar unieke stukken
  en decoratieve stijlen uit verschillende periodes
  te mixen, creëren wij interieurs met een ziel.

  Maak kennis met onze oprichter

  David Dumon

  Maak kennis met onze oprichter

  David Dumon

  Interieur styling en fotografie zijn altijd de grootste passies van David geweest. Na vele jaren te hebben gewerkt als freelance art director en interieurfotograaf, besliste hij om zijn eigen interieur agency op te richten en zo zag Ohnest het levenslicht.

  Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller wordt hij nu gezien als senior art director en stylist voor de Interieur industrie. Hij en zijn team reizen vaak de wereld rond om unieke locaties te fotograferen en te stylen voor zijn vele private en commerciële klanten. Zijn werken worden geregeld gepubliceerd in de meest gerenommeerde interieur tijdschriften: Wonen Landelijke Stijl, Stijlvol Wonen, Sunday Times Style Magazine, ELLE DECOR, IDEAT, NEST, Feeling Wonen, etc.
  Interieurs met een ziel

  Less is more, maar niet altijd.

  Interieurs met een ziel

  Less is more, maar niet altijd.

  Minimalisme is misschien wel de populairste stijl van de laatste jaren. Terugkeren naar de essentie dus om een neutrale, cleane en ontspannende ruimte te creëren. Wij vinden echter dat sommige extreem minimalistische ontwerpen soms wat persoonlijkheid missen en koud aanvoelen. Om dit te vermijden en uw ruimte een authentiek en warm welkomgevoel te geven, voegen wij graag wat inspirerende interieur elementen toe. We doen dit door oud en nieuw te combineren, traditie en moderniteit te harmoniseren en uniek meubilair, iconische designstukken en kunst te integreren in uw interieur.

  Of het nu voor uw zaak of privéwoning is, wij omarmen de ‘perfecte imperfectie’ om zo een interieur met een ziel te creëren dat een verhaal vertelt en waar mensen zich goed in voelen.

  Mediterraanse invloeden.

  Mediterraanse invloeden.

  De mediterrane invloed laat zich overal voelen en onze woning vormt daarop geen uitzondering. Na jaren van strak minimalistische interieurs willen we de gemoedelijke warmte en het tragere ritme van de mediterrane levensstijl in ons dagelijks leven brengen. Waarom geen ruimtes creëren die ons herinneren aan de zomervakantie, waar we ons ook bevinden op de wereld? Goeie vraag, toch?

  Geen wonder dat onze oprichter een grote fan is van de mediterrane interieurstijl: hij bracht heel wat tijd door met zijn Spaanse familie in de Andalousische zon. Zijn passie voor Berber tapijten, authentiek vakmanschap en natuurlijke materialen heeft hem ook meermaals naar Marokko gevoerd, een land met een rijke cultuur die als eindeloze inspiratiebron heeft gediend en die we duidelijk weerspiegeld zien in zijn werk. Daarom kiest hij vaak voor een combinatie van eigentijds design, natuurlijke elementen, terracottakleuren, tadelakt oppervlakken en Berber kussens & tapijten. Dit alles vermengen met een vleugje retro en uniek meubilair, dat is hoe hij een evenwichtig en bezielend interieur creëert.
  CONTACTEER ONS
  Benieuwd naar onze visie? Neem contact op en we gaan samen aan de slag.
  Contact